MOBILNI OBJEKTI Jednostavno i fleksibilno.

Dizajn i materijali su unapred definisani i olakšavaju našim kupcima pouzdanu kupovinu. Mobilni objekti se grade u našim proizvodnim pogonima i prevoze se kamionom direktno na vašu parcelu, bez građevinskih radova i kašnjenja usled vremenskih uslova. Sa našim modulima možete biti kreativni, povezivati različite module, dodavati ih i uklanjati kako bi stvorili savršen prostor. Sve je u uživanju u životu, pojednostavljenju i optimizaciji vašeg životnog prostora. Sa našim kubusima uvek možete reagovati u momentu, u skladu sa Vašim trenutnim potrebama.

Objekti se isporučuju sa gotovim enterijerom a po želji i odgovarajućim nameštajem. Mogu se koristiti kao osnovni ili dodatni životni prostor, kancelarija, vikendica, prostor za studente, stara lica, butik hotele, pop up event-e, show room, za različite privatne i poslovne namene. Upotreba prirodnih materijala (drvo, kamena vuna...) garantuje zdrav životni prostor.
Naši mobilni objekti se prave od prefabrikovanih panela čija je osnovna konstrukcija drvo, kao izolacioni materijal koristimo kamenu vunu, a koristimo i pločaste materijale (OSB, gipsane ploče) i metalne spojnice. Naši mobilni objekti imaju izuzetne odlike energetske efikasnosti. Korišćeni materijali daju ekološko opravdanje za izbor naših mobilnih objekata.