MONTAŽNE Kuće.

Sve više i više ljudi sanja o tome da žive u kući koja je dizajnirana posebno za njih, a njihov stil života je deo dizajna.

Pošto smo svi različiti, želimo da živimo u kući koja odražava našu ličnost. Izgradnja svog novog doma je jedna od najvećih životnih odluka koje ćete ikada doneti, a za mnoge ljude to je događaj jedanput u životu.

U Vašoj montažnoj kući možete uživati u sigurnim, opuštenim trenucima živeći u zdravoj i prijatnoj atmosferi.

Fokusirajte se na pronalaženje ideja i odabir savršenih karakteristika za vašu prirodnu kuću. Podelite svoje ideje i misli sa svojom porodicom, prijateljima i možda vašim omiljenim arhitektom. Rezultat ovih diskusija je da će se kuća izrađena po Vašoj narudžbini savršeno uklopiti u vaš životni stil i potrebe vaše porodice. Takođe, naši dizajneri Vam mogu pomoći u stvaranju najboljeg rešenja u odnosu na Vaše potrebe.

Nakon toga, radimo idejno rešenje i u odnosu na isto dajemo odgovarajuću cenu. Ako ste zadovoljni sa rešenjem i sanjate o jedinstvenom, prirodnom domu vrhunskog kvaliteta, pronašli ste svoj dom. Sve što vam je potrebno je upravo ovde: dizajn po Vašoj želji, precizna proizvodnja u fabrici, nezavisna od spoljnih uticaja, izuzetne odlike energetske efikasnosti, unapred poznati rokovi i cena, precizna i brza montaža. Moderna gradnja montažnih kuća s drvenom konstrukcijom sa paropropusnom gradnjom zadovoljava visoke zahteve toplotne izolacije, zaštite od buke i protivpožarne zaštite.
Naše montažne kuće se prave od prefabrikovanih panela čija je osnovna konstrukcija drvo.Kao izolacioni materijal preporučujemo kamenu vunu, a zavisno od zahteva može biti i mineralna vuna, stiropor, stirodur. U proizvodnji koristimo i pločaste materijale (OSB, gipsane ploče) i metalne spojnice. Naše montažne kuće imaju izuzetne odlike energetske efikasnosti . Korišćeni materijali daju ekološko opravdanje za izbor naše montažne kuće.

STVARI KOJE TREBA uzeti u obzir u ranoj fazi:

  • Vaš budžet – prilagodljivi smo različitim budžetima.
  • Lokacija i tip vašeg placa
  • Raspored i broj prostorija
  • Veličina i namena objekta
  • Sadržaj usluge, isporuke i montaže
  • Projektne skice i dizajni

kontaktirajte nas